Jako nevrijeme s tučom u Dalmaciji poplavilo ceste i dvorišta

11.09.2014. 08:13:47

Na mjesnoj postaji Trogir-Plano do 22 sata u samo sat vremena palo je 62 litre oborina po kvadratnom metru, a nakon pola sata količina je već bila 72 litre. Šire splitsko područje zahvatilo je jako grmljavinsko nevrijeme. Trogir i okolica su najgore prošli, piše Crometeo. Na mjesnoj postaji Trogir-Plano do 22 sata u samo sat vremena palo je 62 litre oborina po kvadratnom metru, a nakon pola sata količina je već bila 72 litre. Nekoliko gradskih ulica u Trogiru je bilo poplavljeno, a u jednom poplavljenom poslovnom prostoru vatrogasci su morali intervenirati. Više desetaka poziva za intervencije zbog poplavljenih cesta i dvorišta dobili su vatrogasci DVD-a Kaštela. Zbog udara munja povremeno su dijelovi Splita, uglavnom istočna predgrađala ostajala bez javne rasvjete. Oko 21 sat na Čiovu je zabilježena i tuča.  
  • Autor: A. Pranjić/Dnevno.hr
  • Photo: Tino Juric/PIXSELL
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.