Jandroković odgovorio Ćoriću : Nema postavljanja uvjeta

21.07.2016. 11:37:03

Nakon ultimatuma HSP AS-a, Gordan Jandroković je na neki način spustio Peru Ćorića i Ivana Tepeša. Oni su, naime, od HDZ-a tražili da im do četvrtka poslijepodne jasno odgovore žele li da te dvije stranke ponovno zajedno izađu na izbore, rekavši kako će u protivnom na izbore izaći s drugim partnerima. Neslužbene informacije iz HDZ-a govore kako su izgledi za takvu suradnju vrlo mali. Gordan Jandroković, novi glavni tajnik HDZ-a, rekao je kako će HDZ s koalicijskim partnerima razgovarati za nekoliko dana, prenosi HRT. “Nema razloga ni za kakvu nervozu ni nestrpljenje, a ponajmanje za postavljanje uvjeta”, rekao je Jandroković. Podsjetimo, Pero Ćorić jučer je najavio okupljanje drugih pravaških stranaka i istaknutih pojedinaca, rekavši da oni mogu i bez HDZ-a. “Na žalost, meni miriše na to da se HDZ više posvetio svojoj unutarnjoj borbi nego kako da zaustavimo povratak Milanovića. Nama je cilj sačuvati Domoljubnu koaliciju, kojoj sam osobno dao ime. Mi ćemo oko sebe okupiti i druge pravaške stranke i istaknute pojedince i ići na izbore bez HDZ-a, a oni neka idu svojim putem”, rekao je Čorić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.