Jarnjak odgovorio Sanaderu: Gadi mi se slušati to, očito je čovjek prolupao u zatvoru!

01.10.2013. 11:36:24

1-10-2013- 11-34-33

Nije se dugo čekalo na rekaciju Ivana Jarnjaka nakon optužbi koje je na njegov račun danas izrekao prvooptuženi u slučaju Fimi media, Ivo Sanader.

Bivši hrvatski premijer, bivši predsjednik HDZ-a te prvooptuženik u slučaju Fimi media, Ivo Sanader, danas je na zagebačkom Županijskom sudu, iznoseći svoju obranu, kazao kako je za mnoštvo stvari koje se stavljaju njemu na teret bio odgovoran Ivan Jarnjak, bivši glavni tajnik stranke. Kazao je i kako je Jarnjak kupio svoj status pred USKOK-om tako što ga je lažno teretio za neke stvari, a ispričao je i kako je kod Carle del Ponte posredovao u slučaju samog Ivana Jarnjaka koji je bio osumnjičen pred haškim tribunalom. 'Del Ponte je rekla da će to razmotriti. Optužnica protiv Jarnjaka nikad nije podignuta', rekao je Sanader. Ove optužbe komentirao je i sam Jarnjak. 'Gadi mi se slušati takve stvari. Očito je čovjek prolupao u zatvoru', kratko je prokomentirao za tportal. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.