Javni natječaji za zapošljavanje u Podružnici Sinj Veteranskog centra

16.07.2022. 14:38:00

Radi zapošljavanja u Veteranskom centru raspisuju se javni natječaji:

  • Javni natječaj za imenovanje voditelja podružnice Sinj Veteranskog centra, na mandat od četiri godine
  • Javni natječaj za zapošljavanje: socijalnih radnika, psihologa, kineziologa, stručnog suradnika, stručnog referenta, fizioterapeuta, radnih terapeuta, prvostupnica sestrinstva, medicinskih sestara/tehničara i njegovateljica, na neodređeno vrijeme, u Podružnici Sinj Veteranskog centra
  • Obrazac prijave na javni natječaj

 
Vrijeme i mjesto održavanja razgovora (intervjua) s kandidatima za imenovanje voditelja podružnice te vrijeme i mjesto održavanja pisane provjere sposobnosti kandidata za zapošljavanje na neodređeno vrijeme u Podružnici Sinj bit će objavljeni na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/ najmanje tri dana prije održavanja istih. Za pisanu provjeru sposobnosti kandidata nisu predviđeni pravni izvori jer se pisano testiranje sastoji od rješavanja zadataka u kojima će kandidati morati primijeniti stečeno stručno znanje i iskustvo.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Izvorni autor: MHB/Foto: MHB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.