JAVNI POZIV BRANITELJIMA GRADA ZAGREBA

13.12.2016. 14:50:14

Poštovani i dragi branitelji pozivamo vas da se samoinicijativno i spontano počnete svako jutro okupljat ispred zgrade vlade i sabora te da u u rukama imate isprintane letke sa likom “srpskog junaka vukašina šoškočanina”. Vaša namjera je da uspijete od Vesne Pusić i Andreja Plenkovića izmamiti poljubac za šoškočanina jer su to dvoje dokazali da ne vole hrvatske branitelje! Ako u glavnom gradu postoji osoba sa obrazom da to odradi , naše uredništvo će biti zahvalno. Četničosrbovsko govno ima veliki spomenik u Borovu selu , između još stotina drugih četničkih spomenika po Hrvatskoj. borovo-selo_1 na-banovini-nice-spomenik-srpskim-teroristima-to-im-je-hvala-sto-su-ubili-pet-pripadnika-gromova_article provokatorski-spomenici-u-vukovaru-volio-je-oruzje-volio-je-lov-foto-68 tko-stoji-iza-cetnickog-spomenika-belim-orlovima-u-borovu-naselju-foto-70

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.