JAVNI POZIV SVIM MEDIJIMA U OVOJ ZEMLJI !!!

08.04.2021. 17:28:00

Poštovani mediji !!!
Svi vi, koji po političkoj direktivi radite i javnosti prenosite samo ono što vam se dozvoli javno vas na odbijanje poslušnosti pozivam jer, dosta je ove tiranije od "hrvatske" vlasti koja već godinama po svima nama nemilosrdno gazi !!!
Zapitajte se zašto ste se školivali ako svoj posao časno i pošteno ne možete i nesmijete raditi ???
Zapitajte se gdje je i zašto istraživačko novinarstvo nestalo ???
Jeste se zapitali što je sa vašim kolegama koji su se novinarske etike pridržavali odnosno, gdje su danas i kako su zbog ove političke prostitucije završili ???
Zašto se ne udružite i svojim nadređenima poslušnost ne otkažete jer, morali bi znati da će te i vi jednog dana kao i vaše kolege završiti ???
Vaši pretpostavljeni bez vas niže rangiranih ništa sami ne bi mogli napraviti pa neka se onda u "junačka" prsa busaju kako su sposobni i nek ostanu podobni ali, to nebi zadugo trajalo u to budite sigurni !!!
Ako ste neovisni urednici i novinari zašto u svoje emisije i "male ljude" ne pozovete da i njihova mišljenja čujete a ne samo neke "face" koje je bolje danas izgubiti negoli ih sutra pronaći ???
Evo, javno se sa još par žena na sučeljavanje sa političarima pozivam ali, u tu emisiju morali bi Milanovića, Plenkovića, Jandrokovića, Pupovca, Kajtazija, Ognjena i Radina pozvati kako bi im ja direktna pitanja bez uvijanja i celofana postavljala !!!
A ne kao do sada da gospoda gotova pitanja i odgovore dobivaju a u studiju su samo kako bi bili viđeni !!!
Dozvolite i nama "malim" ljudima da u raspravama sudjelujemo jer u ovoj zemlji i MI i ONI isti zrak udišemo i po čemu su oni od nas ostalih bolji i pametniji ???
Međutim, kakva je klima u zemlji čisto sumnjam da bi se "gospoda" u jednu takvu emisiju bez cenzure odazvala jer, tko smo mi "mali ljudi" da "velike face" nešto propitkujemo ???
Mi smo za njih obične male gnjide koje oni svakodneno gaze a i može im se, kad im se mi sami namještamo da nas što bolje, što više i što brže pogaze !!!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.