Jedan hitac bio je dovoljan: Sandra Perković u finalu SP-a!

10.08.2013. 11:31:54

SANDRA PERKOVIĆ plasirala se u finale bacanja diska na Svjetskom atletskom prvenstvu koje se održava u Moskvi. Najbolja hrvatska atletičarka u kvalifikacijama je pokazala zašto je jedan od glavnih favorita za osvajanje zlata. Perković je u prvoj seriji bacila disk 63.62 metra, što joj je bilo dovoljno za treće mjesto u kvalifikacijama, odnosno plasman u finale. Prvo mjesto u kvalifikacijama pripalo je Zinaidi Sendruite iz Litve, dok se Kubanka Yarelis Barrios smjestila na drugom mjestu s hicem 63.63. Finale je na rasporedu u nedjelju u 18:15 sati. Hrvatski rekorder bez finala I za kraj, Ivan Horvat nije uspio izboriti finale u skoku s motkom. Hrvatski je rekorder tri puta rušio letvicu na visini od 5.25 metara. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.