JEDAN SE BORI ZA ŽIVOT Krvavi obračun migranata u Gornjem Babinom Potoku

05.07.2019. 13:00:02

Najmanje sedmorica migranata iz Afganistana i Pakistana sinoć su se obračunala u Gornjem Babinom Potoku te na željezničkoj pruzi u mjestu Rudopolje.
Jedan je Pakistanac teško ozlijeđen i bori se za život, a nekoliko muškaraca koji su pritvoreni u Gospiću zadobilo je lakše ozljede. "Sinoć su policijski službenici prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija u mjestu Gornji Babin Potok uhvatili jednog muškarca, bez osobnih dokumenata, s vidljivim ozljedama na tijelu, te ubrzo u mjestu Rudopolje šest muškaraca bez osobnih dokumenata, od kojih su trojica imali vidljive ozljede na tijelu", priopćila je policija. U Općoj bolnici u Gospiću pružena je liječnička pomoć trojici muškaraca, te su zadobili lakše ozljede, dok je teško ozlijeđeni muškarac zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru, piše 24sata. "S obzirom na to da je utvrđeno da su svi muškarci nezakonito prešli državnu granicu, u tijeku je utvrđivanje njihovog identiteta, te daljnje postupanje sukladno nacionalnom i europskom zakonodavstvu i kriminalističko istraživanje", stoji zaključno u priopćenju policije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.