JEDNA OSOBA MRTVA MASOVNA PUCNJAVA U AMERIČKOM NOĆNOM KLUBU

26.03.2017. 10:52:05

MASOVNA PUCNJAVA U AMERIČKOM NOĆNOM KLUBU Velika potjera u Cincinnatiju: Napadač ustrijelio najmanje 15 ljudi pa se dao u bijeg
Policija u američkom gradu Cincinnatiju u noći sa subote na nedjelju pokrenula je veliku potjeru za zasad neidentificiranim napadačem koji je zapucao u jednom noćnom klubu i pritom ustrijelio najmanje 15 osoba. Kako javlja lokalna televizijska postaja WLWT, jedna od ustrijeljenih osoba je izgubila život, dok je ostalima pružena liječnička pomoć. Prema prvim informacijama, dio ozlijeđenih je u životnoj opasnosti. Do pucnjave je došlo u noćnom klubu Cameo oko 1 sat po lokalnom vremenu, u trenutku kada je u klubu bilo nekoliko stotina ljudi. Čim je otvorena paljba, nastala je panika i potpuni kaos. Dobar dio posjetitelja se dao u bijeg, a policija ih traži kako bi ih mogla ispitati. - Noćas se dogodila strašna stvar, imamo veći broj žrtava. Pred nama je duga noć kako bismo riješili ovaj slučaj, jedan od najtežih u mojoj 20-godišnjoj karijeri, izjavio je pomoćnik načelnika lokalne policije Paul Neudigate.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.