Jednog vatrogasca reanimirali, dok je na drugog pala greda...

20.07.2019. 20:52:10

Iz Javne vatrogasne pristojbe Velika Gorica priopćili su da se u subotu poslijepodne zapalila se zgrada u ulici Mate Lovraka te da su na terenu tri vatrogasna kola. Krov je potpuno izgorio zgrade U subotu poslijepodne se zapalila zgrada u ulici Mate Lovraka te da su na terenu tri vatrogasna kola. Krov je potpuno izgorio zgrade. Očevici kažu da su stanari u jednom trenutku istrčavali iz te zgrade. Jednog vatrogasca prevezla je Hitna pomoć u bolnicu jer se nagutao dima. Drugi vatrogasci potvrdili su nam da su ga reanimirali i da je u teškom stanju. U požaru je ozlijeđen još jedan vatrogasac na kojeg je, tijekom gašenja, pala greda. Hitna mu pruža pomoć.

Velika Gorica: U stambenoj kući izbio požar, na intervenciji ozlijeđeno dvoje vatrogasaca | Autor: Marin Tironi/PIXSELL Foto: Marin Tironi/PIXSELL

- To su nam prvi susjedi. Otišli su negdje za vikend i evo sto je bilo. Ovo je strašno - rekla je susjeda. Velikogorički vatrogasci zatražili su pomoć kolega iz Zagreba. Doznajemo kako su oko 18 sati krenula dva vozila iz Zagreba s devet vatrogasaca.

'Čuli smo četiri eksplozije'

Susjedi su nam rekli kako su čuli eksplozije. - Čuli smo četiri eksplozije, bila je mala vatra, a onda se brzo proširila - rekla je susjeda.

                             

 

 

 

 

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.