JESTE LI VIDJELI OVOG MUŠKARCA? Policija ga traži zbog pokušaja ubojstva u Splitu

27.06.2019. 13:29:32

Splitska policija, kako je Slobodna Dalmacija već objavila, raspolaže identitetom osobe za koju pretpostavljaju da je u srijedu u Splitu izbo 53-godišnjaka i za njom tragaju. Radi se, doznali smo, o Željku Melvanu. -  Zbog sumnje da je sinoć, 26. lipnja, u Sinjskoj ulici u Splitu počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, na štetu 53-godišnjaka, traga se za 38-godišnjim Željkom Melvanom, čiju fotografiju objavljujemo.

Molimo građane ukoliko su vidjeli ovu osobu ili raspolažu saznanjima gdje se nalazi, da o tome bez odgode obavijeste policiju pozivom na broj 192. - poručili su iz pollicije. Izbodeni 53-godišnjak je, podsjetimo, operiran je u splitskoj bolnici i stanje mu je teško te je životno ugrožen. Kako doznajemo, zadobio je dvije ubodne rane: jednu u bedro, drugu u prsni koš, piše Slobodna Dalmacija.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.