Joe Šimunić novi je izbornik hrvatske reprezentacije

10.05.2019. 13:51:02

Josip Šimunić novi je izbornik hrvatske reprezentacije do 19 godina. Na tom mjestu zamijenio je Ivana Gudelja i s ‘mini Vatrenima’ kreće u nove pohode. Ivan Gudelj više neće voditi U19 reprezentaciju Hrvatske, a njegov je nasljednik bivši hrvatski reprezentativac Joe Šimunić. Ista je sudbina stigla i Roberta Jarnija na čije je mjesto izbornika U20 reprezentacije zasjeo još jedan bivši reprezentativac, Ognjen Vukojević, piše 24sata. Šimunićevi pomoćnici u U19 reprezentaciji bit će Jerko Leko i Miroslav Žitnjak. Šimunić je već bio u trenerskom stožeru reprezentacije kao pomoćnik izbornika Ante Čačića, a novi izbornik U20 reprezentacije Ognjen Vukojević bio je skaut Zlatka Dalića.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.