JOŠ JEDAN KANDIDAT ZA MINISTRA BRANITELJA: Evo koga predlaže udruga udovica branitelja!

09.03.2016. 13:06:41

Vladi RH poslale su pismo u kojem ističu kako je njihov izbor pao na Stjepana Šterca, geografa sa zagrebačkog PMF-a. Svog kandidata za ministra hrvatskih branitelja predložila je Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije predložila je svog kandidata za ministra hrvatskih branitelja. Vladi RH poslale su pismo u kojem ističu kako je njihov izbor pao na Stjepana Šterca, geografa sa zagrebačkog PMF-a. “Poštovani gospodine premijeru, temeljem Vašeg otvorenog poziva braniteljskim i stradalničkim udrugama iz Domovinskog rata i razvidne volje za iskazivanjem poštovanja njihove želje pri imenovanju maksimalno kompetentne osobe kao vodeće osobe Ministarstva branitelja, iskazujemo Vam naš prijedlog i ističemo gospodina Dr.sc. Stjepana Šterca. Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije, zajedno sa svojim obiteljima broji oko 650 članova i gospodin Šterc je sukladno svojim kompetentnostima, naš izbor. Uvjerenja smo da njegovo iskustvo, obrazovanost i organizacijske sposobnosti, zaslužuju vašu pozornost. O njegovim neospornim kvalifikacijama za tako odgovorno mjesto u hrvatskoj Vladi, zorno govori Životopis imenovanoga, koji Vam dostavljamo u privitku”, navodi se u pismu premijeru.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.