JOSIPOVIĆ objavio TUĐMANA s PETOKRAKOM i poručio: Hrvatska mora biti ponosna na svoje PARTIZANE!

23.06.2015. 08:20:28

Ovo je vrlo neobična i provokativna gesta čovjeka koji je odlučio izaći na buduće parlamentarne sa svojom novo osnovanom strankom Naprijed Hrvatska. Josipović nikada nije objavio Tuđmana kako ljubi zastavu nakon oslobođenja Knina i Hrvatske, ali eto svidjelo mu se provocirati sa slikom mladog Tuđmana iz partizanskih dana. Bivši predsjednik Ivo Josipović objavio je na svome Facebook profilu status i slike u kojima čestita Dan antifašističke borbe. Ispod čestitke Josipović je stavio sliku Tita s kapom koja na sebi ima petokraku, simobol pod kojim su učinjeni najveći zločini u povijesti Hrvata. Provokacija je tim veća što je Josipović objavio sliku prvog predsjednika Franje Tuđmana koji na sebi ima istu tu kapu. Ovo je vrlo neobična i provokativna gesta čovjeka koji je odlučio izaći na buduće parlamentarne sa svojom novo osnovanom strankom Naprijed Hrvatska. ččččččččč

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.