Jovanović: Sadržaj zdravstvenog odgoja neće se promijeniti

27.05.2013. 14:04:44

Ministar prosvjete uvjeren je da kurikulum zdravstvenog odgoja ostaje isti i nakon javne rasprave

- Nakon javne rasprave koja će proteći i međunarodne recenzije uvjeren sam da se sadržajno u kurikulumu zdravstvenog odgoja neće ništa promjeniti jer niti sada u njegovu sadržaju ništa nije sporno- rekao je ministar znanosti, obrazovanaj i sporta Željko Jovanović. Dodao je kako očekuje da učenike na početku sljedeće školske godine dočeka kurikulum zdravstvenog odgoja na način kako je njegovo ministarstvo to i predložilo. Jovanović je rekao kako očekuje da će polaganje ispita državne mature proteći bez poteškoća, a maturantiam je poručio da ne budu prenervozni. -Uvjeren sam da će sve proteći u najboljem redu - rekao je Jovanović. Jovanović je u ponedjeljak na splitskom Medicinskom fakultetu bio na promociji knjige „Priručnik o virtualnim pokusima iz farmakologije“ koje je jedan od autora. Riječ o prvom takvom priručniku u Hrvatskoj. Virtualni pokusi znači da nisu izvedeni na životinjama, a priručnik ej besplatan i dostupan na internetu. -Hrvatska ima znanja, inovacije i poduzetništvo te spremno ulazi u EU i europski znanstveni i istraživački prostor – rekao je Jovanović. >>Vladimir Gredelj: Jovanoviću manjka kućnog odgoja Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.