Jović likovao zbog Lošine smjene, 'poklopio' ga Gotovinin odvjetnik

15.09.2017. 17:45:09

Dejan Jović likovao je zbog smjene Loše, kazavši kako je napokon dočekao normalnu vijest, a zaboravio je da je i on zbog svojih tvrdnji odletio s Pantovčaka Nakon što je hrvatska Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović najavila smjenu umirovljenog admirala Davora Domazeta Loše, profesor na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti Dejan Jović na društvenim mrežama likovao je zbog te smjene.
"Evo i jedna normalna vijest. Ako je istinito, za pohvalu. Bilo je i vrijeme :)", napisao je Dejan Jović na svom profilu na Twitteru, dodavši "Bravo. Lošo o'šo." Ubrzo ga je poklopio odvjetnik generala Ante Gotovine Luka Mišetić, napisavši  "ono kad @dejanfpzg zaboravlja da je i on razriješeni savjetnik PRH...". Podsjetio ga je time kako ga je raniji predsjednik Ivo Josipović smijenio s mjesta glavnog analitičara nakon tvrdnje kako je "hrvatski referendum o nezavisnosti 1991. bio vrlo neliberalan".

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.