JURICA FRANIĆ POK. ANTE 1953. – 2021. HRVATSKI BRANITELJ

15.12.2021. 08:54:00

Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 13.XII.2021. godine iznenadnom smrću napustio naš dragi suprug, otac, brat, djed i zet

JURICA FRANIĆ

POK. ANTE 1953. – 2021. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj dragog nam Jurice održat će se dana 15.XII.2021. godine (srijeda) u 15 sati na mjesnom groblju Vina. Sućuti obitelji možete izraziti od 14 sati u crkvi sv. Mihovila u Vinima uz pridržavanje epidemioloških mjera. Ožalošćeni: supruga Alemka, sin Denis, kći Milica, zet Marko, unučad Mihovil i Marta, braća Miroslav, Dalibor i Joško s obiteljima, obitelj pok. brata Ive, sestre Dušanka i Pobjeda s obiteljima, obitelji pok. stričeva Dušana, Ivana, Josipa i Mirke, tetke Milica i Matija s obiteljima, punac Milenko, punica Desanka, šura Ante s obitelji, svastika Sandra s obitelji, obitelji Kužić, Gašpar, Gujinović, Nizić i Jović te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Izvorni autor: SD/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.