Kad bi mogao vidjeti što se događa u Vukovaru Slobodan Milošević bi zadovoljan počivao u grobu!

04.09.2013. 19:39:28

Nasilno uvođenje ćirilice u Vukovar i to baš u tjednu kada naša reprezentacija igra utakmicu visokog napona i najvišeg rizika u Beogradu sa Srbijom, mogu smisliti samo vrhunski programeri hrvatskog kaosa. Ne treba zaboraviti da je uvertira pred velikosrpsku agresiju na Hrvatsku s početka devedesetih, bila upravo ona povijesna, nikad odigrana , utakmica između Dinama i Crvene Zvezde, kada je legendarni Zvone Boban hrabro nasrnuo na milicionera koji je pendrečio naše dečke na tribinama maksimirskog stadiona

Kada bi mogao vidjeti  što se danas događa u Vukovaru Slobodan Milošević  bi zadovoljan počivao  u grobu! Njegove krvave falange su s početka devedesetih godina s transparentima 'Slobodane šalji nam salate, bit će mesa klat ćemo Hrvate', ispisane ćirilicom, ušle u razrušeni grad - heroj Vukovar, ubijajući sve hrvatsko stanovništvo koje su zatekli u ruševinama, od male dječice do nemoćnih starica. Danas, premijer Milanović i njegova Vlada nasilno uvode u Vukovar tu istu ćirilicu, koja kod hrvatskih branitelja i istinskih domoljuba evocira najružnije uspomene na četnička divljanja i klanja u Vukovaru devedesetih godina. Danas Milanović ogorčenim braniteljima koji se opravdano bune zbog nasilnog ponašanja hrvatskih vlasti prigodom postavljanja dvojezičnih tabli na državne institucije u Vukovaru, poručuje da je rat odavno završio, i to na način kao da komunicira s razularenom ruljom pomahnitalih huligana a ne istinskim hrvatskim herojima koji su branili i obranili Hrvatsku u Domovinskom ratu. No, ruku na srce premijer Milanović kada govori našim braniteljima da je rat odavno završio nije ni svjestan notorne činjenice, da se upravo on, dok je bjesnio rat u Hrvatskoj, ležerno  šepurio  europskim metropolama, pa tako nije ni mogao znati kada je rat počeo a kada  završio. Dok su naši branitelji goloruki jurišali na neprijatelja Milanović je nosio bugarske farmerice koje su tada, po njegovom priznanju, bile 'in' u mondenim euro krugovima. On je,objektivno, o Domovinskom ratu mogao saznati samo iz medija, koje su kreirali i kreiraju raznorazni butkovići, lovrićke i pavićke, kao  i iz priča njegovih kasnijih partijskih drugova, kojima Lijepa naša nikada i nije bila istinski izbor.

No, ne treba biti naivan pa povjerovati da ova vlast predvođena ratobornim premijerom Zoranom Milanovićem, koji se ne ustručava ispucati čitave rafale verbalnih uvreda i otvorenih prijetnji herojima Domovinskog rata, i koji bi po cijenu jedne razlupane ćirilične table bio spreman uhapsiti sve Hrvate koji su ogorčeni nasilnim uvođenjem  ćirilice, ne zna što čini. Nasilno uvođenje ćirilice u Vukovar i to baš u tjednu kada naša reprezentacija igra utakmicu visokog napona i najvišeg rizika u Beogradu sa Srbijom, mogu samo smisliti vrhunski programeri hrvatskog kaosa.  Ne treba zaboraviti da je uvertira pred velikosrpsku agresiju na Hrvatsku s početka devedesetih, bila upravo ona povijesna, nikad odigrana, utakmica između Dinama i Crvene Zvezde, kada je legendarni Zvone Boban hrabro nasrnuo na milicionera koji je pendrečio naše dečke na tribinama maksimirskog stadiona. Očigledno je ovoj odnarođenoj vlasti potreban krupan eksces, kako bi interes hrvatske javnosti skrenuli sa slučaja Perković, jer će Milanović i njegovi trabanti učiniti sve da ovog najpoznatijeg udbaša zadrže u Hrvatskoj. Perković ne samo da puno zna nego on sve zna o svima iz vrha vlasti pa bi njegovo 'pjevanje' pred njemačkim istražiteljima  bilo kobno za mnoge aktualne hrvatske vlastodršce. Zato će Milanović i njegova Vlada učiniti sve da Perkovića ne izruče. Ako treba proizvest  će kaos, najprije u Vukovaru, a onda i diljem Lijepe naše uvođenjem ćirilice, da bi zataškali  slučaj Perković ali i nesposobnost vlasti  da se konačno počne baviti životnim i gospodarskim problemima naše zemlje.  Imajući sve to u vidu Slobodan Milošević doista može zadovoljan počivati u svom grobu.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.