Kakvi će ovo biti izbori! Glasali ste u našoj velikoj anketi, a razlika na vrhu je manja od jedan posto, pogledajte rezultate

28.06.2020. 17:20:00

Parlamentarni izbori sve su bliže, 5. srpnja izlazimo na birališta i odlučujemo tko će voditi Hrvatsku iduće četiri godine.

Naša izborna jedinica, druga po redu, već je prozvana ‘skupinom smrti’. U njoj je 19 lista za koje će se moći dati glas, kao i preferencijalni glas za bilo koga s tih lista. ‘Skupina smrti’ nazvana je tako zbog političkih teškaša i novopečenih, javnosti poznatih lica koji su se uključili u politiku – Rajka Ostojića, Gordana Jandrokovića, Nina Raspudića, Miroslava Škore, Željka Lackovića i Milana Bandića. Uz njih, tu je i mnogo drugih, Podravcima i Prigorcima znanih imena, a sve ih možete vidjeti OVDJE. A da će ovi izbori biti vrlo tijesni i neizvjesni, može se naslutiti i iz rezultata naše velike ankete. Do današnjeg dana na vrhu su Restart koalicija i HDZ s partnerima praktički izjednačeni – razlika je manja od jedan posto! Treća je nezavisna lista Željka Lackovića, kao prvi pratitelj najvećim političkim opcijama. Rezultate pogledajte u nastavku.
Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima? Restart koalicija (SDP i partneri) 23.89%

HDZ - HSLS 23.31%

Željko Lacković nezavisna lista i partneri 12.38%

Domovinski pokret Miroslava Škore 9.28%

Stranka s imenom i prezimenom - Pametno - Fokus 5.13%

MOST 4.84%

Stranka hrvatski vidik 3.97%

Možemo! 3.87% HNS 3.77%

Živi zid i partneri 2.61%

Hrvatska stranka reda 1.45%

Demokrati - HL 0.97%

HDS 0.97%

A-HSP 0.97%

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske 0.87%

Hrvatska stranka građanskog otpora 0.58%

Neovisni za Hrvatsku 0.58%

Bandić Milan 365 0.29%

Blok Umirovljenici zajedno 0.29%


Izvor: epodravina.hr

Izvorni autor: epodravina.hr/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.