Kamion pun trupaca neoprezno naletio na mercedes, jedna je osoba ozlijeđena

08.02.2019. 10:45:23

Kamion pun trupaca neoprezno naletio na mercedes, jedna je osoba ozlijeđena Vozač mercedesa (36) ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila danas ujutro oko 7.45 sati na Podravskoj magistrali u Kunovec Bregu nedaleko od Koprivnice. Nesretni je vozač upravljao Koprivničkom ulicom u smjeru Subotice Podravske. U jednom je trenutku usporio svoje kretanje kako bi skrenuo u Vinogradsku ulicu, no njegovu radnju na vrijeme nije shvatio 41-godišnji vozač teretnjaka man koji je za sobom vukao priključene prikolice natovarene trupcima. Zbog nedržanja dovoljnog razmaka od mercedesa nije uspio na vrijeme zaustaviti skup vozila kojim je upravljao i nalet na stražnji dio mercedesa bio je neizbježan. Kako nam je rekla Dijana Žagar iz PU koprivničko-križevačke, u nesreći je vozač mercedesa lakše ozlijeđen, a sudionici nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola. – Protiv vozača teretnog vozila policijski službenici će pokrenuti prekršajni postupak – kazala je Dijana Žagar.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.