Kamionom se zabio u gomilu, poginulo najmanje četvero ljudi

08.01.2017. 14:43:22

Palestinski vozač kamiona zaletio se u nedjelju među ljude u Jeruzalemu i ubio najmanje četiri mlada vojnika. Ozlijeđeno je desetak ljudi, a policija kaže da se radi o namjernom napadu Vozač kamiona zaletio se u nedjelju među ljude na popularnom šetalištu u Jeruzalemu i usmrtio najmanje četiri izraelska vojnika, javlja Al Jazeera. Kako prenosi Jerusalem Post, poginule su tri žene i muškarac, a svi su bili u 20-im godinama. Još je desetak ljudi ozlijeđeno u namjernom napadu, kako su ga opisali policija i hitne službe. Palestinski vozač kamiona je ubijen nakon krvavog napada, a na fotografijama se vide rupe od metaka na kamionu. - Ovo je teroristički napad - rekao je glasnogovornik policije na izraelskom radiju navodeći da je kamion vukao tijela po ulici. Iz hitne službe su rekli kako se vozač zaletio u ljude nakon što su izašli iz autobusa kraj šetališta. Vozač autobusa koji je svjedočio napadu opisao je na radiju kako su vojnici uzvratili paljbu kad se kamion zaletio na njih te da je vozač krenuo unatrag i potom se još jednom zabio u ljude, prenosi Reuters.    

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.