Kandidati o Kerumu: On je cirkusant, nije ništa radio, svi se smiju Splitu!

16.05.2013. 11:39:26

Ovdje UŽIVO pratite veliko sučeljavanje gradonačelničkih kandidata za grad Split! 11:25 'Predložit ću reprogram dodatnog sadržaja Spaladium Arene, da se odmah aktivira i počne funkcionirati. Moramo razriješiti jedno nesretno partnerstvo koje nas je uvelo u te probleme', rekao je Ivanišević. Visković kaže kako se ondje se mogu preseliti neke gradske tvrtke. 'Problem je zajednički, ne možemo prebacivati lopticu. Zajedno smo u tome i Vlada i grad', kaže Visković, te dodaje kako nvestitor može biti i Vlada RH jer je Split u taj projekt ušao zajedno sa Vladom Ive Sanadera. Suradnju je potrebno nastaviti bez obzira što je sada na vlasti nova Vlada. 'Vlada je tu da pomogne. Vlada Ive Sanadera nepotrebno je nametnula gradnju. Moramo zamijeniti investitore, moramo ih naći ovog investitora', kaže Baldasar. 11:19 'Grad je pred bankrotom', kaže Baldasar. 'Grad nije pred bankrotom', smatra Visković. 'Grad je u teškoj financijskoj situaciji', rekao je Ivanišević. 11:15 'Kerum se zamjenicima mjesecima nije javljao na telefon. Jednu bitnu odluku morala sam odnijeti u kafić na potpis gradonačelniku Kerumu. Tako je funkcionirao grad Split', rekla je Visković. 11:10 'Čistih smo obraza, nismo trgovali s gradonačelnikom', rekao je Ivo Baldasar, kandidat SDP za gradonačelnika Splita. 11:05 Ivanišević smatra kako je izgradnja križa na Marjanu i spomenika Franji Tuđmanu zloupotrijebljena u predizbornoj kampanji. 'Apsolutno ću ispitati financiranje križa i javno ga objaviti građanima Splita. Potrebno je znati tko je donator', rekla je Visković o križu na Marjanu. 11:00 Nakon što se kandidat za gradonačelnika i još uvijek aktualni gradonačelnik Splita Željko Kerum nije pojavio na debati, kandidati su komentirali njegov nedolazak. 'Nije dolazio na posao, njegova kampanja je potpuno sramotna, daje priliku da se svi smiju gradu Splitu', rekla je Anđelka Visković, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita. 'Bez njega se može i mora', rekao je Vjekoslav Ivanišević, kandidat HDZ-a za grandočelnika Splita. Split je drugi najveći grad s najneizvjesnijim izbornim ishodom. Tko će od kandidata, koji žele postati gradonačelnici, uopće u drugi krug? >> Burić napao Obersnela, on mu uzvratio: 'Baš me briga za vašu Vladu!' Što će učiniti ako preuzmu Banovinu? Što će biti s kreditom Hajduku, Spaladium arenom? Hoće li ukidati prireze? Izborna utrka je neizvjesna, a sučeljavanje će zasigurno biti vruće. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.