KAOS U MAĐARSKOJ: Uživo sa Mađarske granice

16.09.2015. 18:56:43

KAOS U MAĐARSKOJ! Policija izbjeglice napala sa suzavcem i vodenim topovima, čuju se i pucnjevi! LIVE PRIJENOS! Kaos s migrantima/izbjeglicama se nastavlja. U Mađarskoj novi sukobi.... Novi proboj ograde dogodio se u Mađarskoj oko 17 sati. Prema pisanju srpskih medija počeli su se i čuti i pucnjevi. Nekoliko stotina izbjeglica koji su ostali u Mađarskoj u srijedu su oko 15 sati probili ogradu na granici prema Srbiji, nakon čega je policija upotrijebila suzavac i vodene topove. Dovoze se oklopna vozila i raspoređuju snage opremljene za razbijanje novih prosvjeda. Sve se ovo odvijalo na graničnom prijelazu “Horgoš” gdje prosvjednici vode sukobe s policijom. Mađarska policija je upozorila da će upotrijebiti silu onog trenutka kada migranti pokušaju ući na mađarski teritorij. Izbjeglice zahtjevaju da ih se pusti kako bi se probili do Njemačke, Švedske i ostalih zemalja koje su zacrtali kao svoje krajnje destinacije. Također, Mađarska je osudila prvu izbjeglicu. Naime, čovjek koji je prešao granicu ilegalno dobio je jednogodišnji izgon iz zemlje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.