Kaos u parlamentu: Potukli se, zastupnik zapucao iz KALAŠNJIKOVA!

11.09.2013. 10:18:56

U jordanskom parlamentu ponovno žestoke rasprave! Ovog su se puta, osim šakama, zastupnici pokušali razračunati i oružjem. Zastupnik u jordanskom parlamentu Talal Al Sharif, nakon žestoke rasprave s kolegom zastupnikom Dmeisijem oko vanjske politike, nakratko je svratio do svog automobila iz kojeg je uzeo kalašnjikov, valjda namijenjen za - završnu riječ, prenosi Israel National News. U tom su ga suludom pohodu ipak spriječile jake snage osiguranja parlamenta smještenog u Amanu. No, jordanski zastupnik Sharif se nije samo tako dao odvojiti od svog kalašnjikova, pa je upravo u trenucima otimanja za oružja s djelatnicima osiguranja, iz istog ispaljen hitac ravno u - jordanski parlament! Ipak, ova je situacija zapravo više pravilo nego li izuzetak, jer jordanski su zastupnici poznati po žestokim okršajima. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.