Kapetan Dragan ogorčen na Srbiju jer ga je zaboravila

14.06.2013. 10:47:29

Ljut je i na Australiju koja, kako tvrdi, nikada nije izručila svog državljanina ali "ipak su donijeli odluku da me izruče".

- Razočaran sam u državu koja mi do sada nije pružila nikakvu pomoć. Ginuo sam za Srbiju, ali su me svi zaboravili. Borim se sam da me ne izruče Zagrebu. Ležim nevin i trunem u zatvoru, iako mi nije ni suđeno ni presuđeno - jada se Dragan Vasiljković zvani Kapetan Dragan u srpskim medijima koji u zatvoru u Australiji čeka izručenje Hrvatskoj gdje ga optužnica tereti za ratne zločine. Kaže kako ga je posebno razočarao srpski premijer Ivica Dačić koji ga je, za svog boravka u Australiji, nazvao i obećao pomoć, ali od toga ništa. - Sada se pitam za što sam se borio? Vratio sam se iz inozemstva kako bih pomogao Srbima. Imao sam karijeru, ugled, bogatsvo, ali sam ipak otišao zaštititi narod u Krajini. Država je pomagala haaške optuženike, ali ne i mene - kaže Kapetan Dragan dodajući kako je jedini "politički zatvorenik" u Australiji i smješten je s mafijašima i ubojicama, a dvije godine je proveo u samici. Ljut je i na Australiju koja, kako tvrdi, nikada nije izručila svog državljanina ali "ipak su donijeli odluku da me izruče". - Živim svaki dan kao da mi je jedini. Ne nosim sat, a sa zida sam već odavno skinuo kalendar - tužno će Kapetan Dragan. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.