Kapetan Dragan prozvao Miloševića i Pupovca: Oni nisu predstavnici Srba u Hrvatskoj

15.08.2020. 11:48:00

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan nedavno je izašao iz zatvora u Hrvatskoj gdje je “ležao” zbog ratnog zločina a već se brže bolje uhvatio komentiranja odlaska Borisa Miloševića potpredsjednika Vlade na proslavu godišnjice akcije Oluja u Knin.

Uz komentar o Miloševićevu “očešao” je i Pupovca, kazavši da ni jedan ni drugi nisu predstavnici Srba u Hrvatskoj.

“Za ovih 13 godina, koliko je trajao proces, nikada nisam spomenuo ni Pupovca ni Miloševića, ni SDSS, niti su oni mene spomenuli u nekom kontekstu. Oni navodno danas predstavljaju Srbe u Hrvatskoj. Ja sam bio Srbin u Hrvatskoj više godina i mene sigurno nisu predstavljali”, rekao je Vasiljković.

“Mislim da je odlazak Miloševića onamo prešao je crtu iza koje nažalost više nema povratka. Mi više nećemo moći reći da je on predstavnik Srba”, kazao je Vasiljković.

“Mislim da Srbi tamo nemaju svog predstavnika, isto kao što zatvorenici po zatvorima u Hrvatskoj, bio sam tamo i znam, nemaju nikoga kome se mogu obratiti. Oni su u ustaškim zatvorima, namjerno tako kažem, i jedino kome se oni mogu obratiti su ustaše jer nemaju srpsko državljanstvo. Oni su tamo izolirani i izdvojeni”, rekao je Kapetan Dragan.

“Njih muče posebnim metodama, na primjer, svakih 60 minuta zatvorenici u Lepoglavi se bude. To je mučenje nespavanjem. To su radili u Guantanamu pa su nakon rezolucije UN-a prestali, ali Hrvati do današnjeg dana nisu prestali”

Izvor: Nacionalno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.