Karamarko će se 99.99 posto kandidirati za Pantovčak! U anketama već ima 7 posto

18.03.2019. 10:30:11

Dok se kalkulira hoće li se Zoran Milanović, kao favorit ljevice, kandidirati na predsjedničkim izborima, na desnici se ozbiljno spominje da Tomislav Karamarko ulazi u utrku za Pantovčak. Zanimljiv razgovor na tu temu, koji sam shvatio i kao ispipavanje bila javnosti, imao sam s prijateljem iz Zadra Na kavi u središtu Zagreba, nakon prosvjeda #Spasi me, pitao me kolike šanse ima Tomislav Karamarko ako bude kandidat na predsjedničkim izborima. – Više šanse ima Jadranka Kosor! – Kako ona stoji? – Više šanse su imali Srbi u “Oluji” – Kandidirat će se 99.99 posto! Karamarko, ne Kosor. – Čuo sam te priče. Nuđene su mi u dva navrata. Čak i plaćane da ih objavim. Vidio sam i ankete u kojima ima sedam posto. To je priča iz Mesićeva kabineta. Poslije su te tekstove u serijama puštali preko Nacionala i one vrlo lijepe i vrlo smiješne novinarke. Moj dojam je da sve izlazi iz legla Mate Radeljića, a njemu vjerujem kao i Dobriši Ćosiću. – Ne voliš Radeljića? – Ne volim činjenicu što je bio četiri godine na Pantovčaku. Napadao sam ga kad je bio najmoćniji. “Mrtve magarce ne šamaram”, rekli bi u Dalmaciji. – Zašto misliš da Karamarko nema šansi? – Treba li to objašnjavati? – Desnica će ga podržati. On je za lustraciju! – Razočaravaš me. Sveučilišni si profesor, a priča ti je za malu djecu. – Ti si protiv lustracije? –  To je davno završena tema. Zadnji koji bi mogao govoriti protiv lustracije je on. Imao je priliku više puta. – Hoćeš reći da je Karamarko radio za Udbu? – Karamarko sigurno nije radio za Udbu. To pouzdano znam. Ali njegova dva prva suradnika i glavni financijer kampanje ne bi prošli lustraciju. O čemu pričamo. – Znači, nema šanse? – Rekoh ti, više su šanse imali Pupovac i njegovi u Oluji nego Karamarko na izborima.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.