Karamarko: Današnje vrijeme podsjeća na ratne 90-e

13.12.2013. 13:04:56

44bdd75314a259fc762a28a12bb255a5

U tijeku je Svehrvatski gospodarski forum u Westinu u organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta na kojem će HDZ predstaviti ključne dijelove svog gospodarskog programa.

U uvodom govoru predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko istaknuo je da ga današnje vrijeme podsjeća na ratne 90-e kada je, unatoč svemu, gospodarstvo funkcioniralo. Uvjerava da HDZ može i hoće, kako je rekao, ponovno preuzeti odgovornost i izvući zemlju iz neprilika. Kritizirao je aktualnu vlast napadajući je lošim gospodarskim pokazateljima. Upozorio je da je na burzi 358.808 nezaposlenih, kako je u mandatu ove vlade posao izgubilo 50.000 građana te da osam kvartala zaredom pada BDP. – Za šest mjeseci članstva u EU ova vlada nije bila u stanju uzeti ni eura iz fondova EU. Nisu napravili dokumentaciju ni ponudili projekte! – optužuje Karamarko. Podsjetio je da je pozvao predsjednika Josipovića da sazove tematsku sjednicu Vlade zbog katastrofalne gospodarske situacije. – Rekao je da to može učiniti samo u ratu iako mu članak 101 ili 102 to dozvoljavaju – tvrdi šef HDZ-a. Za Milanovića je rekao da on očito i dalje misli kako je u Hrvatskoj sve romantično. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.