Karamarko doveo ministre i zamjenike na sastanak s braniteljima u Savskoj

18.04.2016. 12:48:55

U izaslanstvu Vlade između su i ministri obrazovanja Predrag Šostar, rada i mirovinskog sustava Nada Šikić, poduzetništva Darko Horvat, kao i resorni ministar Tomo Medved te zamjenici i pomoćnici ministara. U ponedjeljak su prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko i predstavnici osam ministarstava počeli su sastanak s predstavnicima braniteljskih udruga u Ministarstvu branitelja, s ciljem rješavanja problema i statusa hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.  U izaslanstvu Vlade između su i ministri obrazovanja Predrag Šostar, rada i mirovinskog sustava Nada Šikić, poduzetništva Darko Horvat, kao i resorni ministar Tomo Medved te zamjenici i pomoćnici ministara. Novinarima je Medved poručio kako će ovo biti sastanak predstavnika osam ministarstava u čijem je djelokrugu rada uključena i problematika hrvatskih branitelja, s predstavnicima branitelja. Uoči sastanka Karamarko je položio vijenac i zapalio svijeću kod spomenika Nevenke Topalušić, koja je preminula na početku braniteljskog prosvjeda koji od 20. listopada 2014. godine traje još i danas. Karamarko i ostali sudionici nakon sastanka dat će izjave novinarima.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.