Karamarko najavio smjene u dubrovačkom HDZ-u, Šuica uzvratila: U Dubrovniku se velike odluke ne donose po južini

11.11.2013. 15:03:06

1_182442

Sjeli smo svi skupa, županijska i gradska organizacija HDZ-a, a tu je i dosta članova predsjedništva stranke. Razgovarali smo o predstojećim aktivnostima i da ćemo s nekom novom energijom i novim licima ući u slijedeći period.

U Dubrovniku je u tijeku sastanak Hrvatske demokratske zajednice, a predsjednik stranke Tomislav Karamarko je najavio velike promjene u gradskim odborima u svim gradovima, uključujući Dubrovnik. Budući da to dovodi u položaj Dubravke Šuice, predsjednice GO HDZ-a Dubrovnik, upitana je za svoju možebitnu smjenu, na što je komentirala: "U Dubrovniku se velike odluke ne donose po južini", prenosi portal Oko.

Karamarko je kazao da su u planu smjene koje će rezultirati novom energijom i novim licima: "Sjeli smo svi skupa, županijska i gradska organizacija HDZ-a, a tu je i dosta članova predsjedništva stranke. Razgovarali smo o predstojećim aktivnostima i da ćemo s nekom novom energijom i novim licima ući u slijedeći period. Sada su nam važni izbori za EU u svibnju jer smatramo da ćemo tom pobjedom potvrditi put kojim smo krenuli. Stvorili smo jednu lijepu atmosferu, naši ljudi ovdje su borbeni jer smo shvatili da je ova vlast nemoćna, prepotentna i loša za građane. Mislim da smo mi već na pobjedničkom putu."

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.