KARAMARKO O BRKIĆU

02.10.2018. 18:10:22

KARAMARKO O BRKIĆU: ‘Nije bio častan prema meni, nemam ga razloga štititi, ali ne vjerujem da je otkucavao tajne istrage’

Karamarko ne vjeruje kako su dokumenti koje je Nacional objavio autentični

Bivši šef HDZ-a i nekadašnji prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko komentirao je najnoviju aferu u kojoj se našao Milijan Brkić. “Brkić i ja smo se politički i prijateljski razišli, njegova uloga u stranci u odnosu na mene prije dvije godine nije bila časna tako da ga nemam razloga štititi, ali ne vjerujem da je on otkucavao tajne istrage”, rekao je Karamarko za Večernji list. “Do mene kao tadašnjeg ministra unutarnjih poslova nije došao nikakav dokument koji bi upućivao na takvo što”, kazao je Karamarko. I on je napomenuo da bi SDP-ova Vlada, koja je došla nakon tadašnje HDZ-ove, sigurno iskoristila te informacije da su točne. Ne vjeruje da su dokumenti autentični Kazao je Karamarko Večernjem kako se ovih dana pokazuje da se sve može falsificirati, od dokumenata do SMS poruka pa on ne vjeruje u autentičnost objavljenih dokumenata. Brkić se nakon upletenosti u aferu SMS našao u novom skandalu. Tjednik Nacional objavio je dokumente koji optužuju Brkića da je 2011. otkucao informacije o tajnoj policijskoj istrazi u slučaju lanca prostitucije. Prema tim informacijama, Brkić je kriminalcima i prostitutkama odavao informacije o tajnim policijskim mjerama koje su nad njim vršene.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.