Karamarko: Socijalisti opet počeli sa omiljenim sportom - lovom na vještice!

23.11.2013. 11:30:41

1_189752

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko još je jednom ponovio kako HDZ nema veze s optužbama za blokiranjem državnog vrha u dolasku na Memorijalno groblje u Vukovaru za što su izravno optužili Stožer za obranu Vukovara.

Tomislav Karamarko još je jednom kazao kako HDZ nema veze s organizacijama Stožera za obranu Vukovara. Ponovio je da HDZ kao stranka ne može biti odgovorna za angažman nekog od članova.

Karamarko je u Bjelovar došao kako bi uveličao obilježavanje godišnjice osnutka ogranka HDZ-a u ovom gradu, koji je utemeljen još 1989. godine kao prvi ogranak nakon onog u Zagrebu.

Kako je riječ o angažmanu nekog od članova, kazao je Karamarko, to ne znači da HDZ kao stranka stoji iza organizacije blokade državnog vrha u Vukovaru.

'Opet počinje omiljeni sport naših socijalista – lov na vještice. Mora se naći krivac čemu su oni krivci jer nisu znali komunicirati sa Stožerom, nisu znali komunicirati s Vukovarom i Vukovarcima. Naprosto su ih ignorirali, naprosto su ih podcjenjivali', kazao je Karamarko.

Iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara ponovili su kako na Dan sjećanja nitko nije zaustavio kolonu u kojoj je bio državni vrh, kao i to da su se uvijek mogli priključiti koloni na njenom začelju.Na internetu su se pojavile snimke na kojima gradski vijećnik HDZ-a, Nikola Mažar usmjerava povorku. Neidentificirani glas koji se čuje na snimci, ljude u povorci poziva da se zadrže 20-ak minuta dok povorka sa državnim vrhom ne izgube strpljenje i odustanu od priključenja koloni sjećanja.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.