Karolina Vidović Krišto: Hrvatska! Lako je voljeti te iz daljine, još lakše je voljeti te kad pobjeđuješ

02.07.2018. 17:09:21

Hrvatska! Lako je voljeti te iz daljine, još lakše je voljeti te kad pobjeđuješ. Ovo vrijeme pobjede uzmimo u zalog za izgraditi te kada nismo daleko i kada nisi na pobjedničkom postolju. Hvala nogometnim velikanima, zlatnim rukometašima i odbojkašicama, najboljim tenisačima i atletičarima, svima koji su iz vidljive ili manje vidljive pozadine stvarali ove pobjede, pogotovo onima koji su zbog toga bili i jesu proganjani. Hvala hrvatskim dragovoljcima i braniteljima čija će žrtva zauvijek biti utkana u svaki pedalj hrvatskog napretka i pobjede. Moramo biti svjesni da žrtvu svih njih gazimo pri svakom i najmanjem koraku kojim prešućujemo ili činimo nešto na štetu Hrvatske. Red je na nas!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.