A ovako je i službeno objavljena sretna vijest!

23.07.2013. 08:48:00

Kate Middleton i princ William dočekali su svoje prvo dijete, a ta je vijest dočekana s oduševljenjem u cijelom svijetu. Vijest o tome da je Velika Britanija dobila prijestolonasljednika službeno je objavljena na poseban način. Ispred vrata St. Mary's bolnice stao je muškarac odjeven u tradicionalni kostim s svitkom papira i uz glasnu zvonjavu zvoncem pred reporterima iz cijeloga svijeta objavio da je Velika Britanije dobila prestolonasljednika. Kate Middleton rodila je sina i to prirodnim putem nakon deset sati trudnova. Dijete je teško 3,79 kilograma, a princ William je bio prisutan na porodu. Mama i beba su dobro, a ostat će u bolnici preko noći. Kraljica Elizabeta II i njezin suprug, Princ Charles i Princ Harry, uostalom kao i cijela obitelj su jako uzbuđeni i sretni zbog prinove. 23-7-2013- 8-07-00 Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.