Kći člana HV-a moli vas da podijelite ovu molbu: Pomozite nam da je pronađemo

09.12.2019. 15:55:00

Opsežna potraga za Jadrankom Skender za nestalim pripadnikom Oružanih snaga RH, čiji je nestanak prijavljen zagrebačkoj policijskoj upravi 4. prosinca 2019. u večernjim satima, traje već pet dana.

Nestanak je prijavljen policiji 4. prosinca u večernjim satima, nakon čega je započela potraga u Gradu Zagrebu. Zajedno s policijom, u potragu su bili uključeni i pripadnici pukovnije Vojne policije i dva tima protuterorističke vojne policije, kao i patrole vojne policije s pripadnicima kriminalističke vojne policije, priopćio je MOD.

 Tijekom potrage pronađen je automobil nestalog i policijska potraga se nastavila. Vojna policija u stalnom je kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama i odgovornostima MUP-a, Hrvatska vojska uključit će se u daljnje potrage za nestalim pripadnikom, dodaje se u priopćenju.

 Fotografija i opis nestale 51-godišnje Jadranke Skender objavljeni su na stranicama registra nestalih osoba na Nestali.hr. Objavljeno je da je napustila svoj dom u automobilu Mercedes s robnom markom gospodarske registarske tablice. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

 Ako građani imaju saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da ih pošalju nepostojećim podacima na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili telefon na 192, javlja MOD.

 Njena kćer Ines objavila je molbuna Facebooku.

 "Molim vas, podijelite koliko god možete, tražite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomozite da je pronađemo! Moja mama više nema, našli smo auto, ali ona nema pojma.

 

Naglašavam da su to mama i baka koja ne bi otišla bez traga i glasa. Kolege novinara, molim vas da se što više uključite i u ovu najavu i na sve što imate na raspolaganju u medijima ", napisala je.

Izvor: Grude.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.