KĆI VOZAČA KAMIONA “Ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol”

10.06.2019. 11:03:40

Pismo u cijelosti...

Kći Ive Filipovića, vozača kamiona koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj su smrtno stradale dvije 14-godišnjakinje, se pismom obratila redakciji 24 sata Pismo u cijelosti… “Poštovani, moje ime je I.F. i kći sam vozača koji je skrivio prometnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti sućut obiteljima nastradale djece u ime mog oca, majke, sestre i cijele naše obitelji“, stoji u pismu. “Neizmjerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira”, napisala je u pismu u kojem je dodala i kako je njezin tata uzoran otac koji je godinama vozio kamion kako bi prehranio obitelj, te školovao nju i sestru. ”Ne znam što mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namjerno”, napisala je djevojka izrazivši sućut obiteljima stradalih djevojčica.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.