Kijevo: Ubio policajca koji je došao na intervenciju

29.06.2013. 09:40:03

Policijski djelatnik PU šibensko-kninske ubijen je jučer tijekom intervencije u Kijevu, doznaje se od policije. Šibensko-kninska policija kratko je izvijestila da je jedan građanin oko 20 sati ozlijedio dvojicu policajaca, koji su došli na intervenciju u Kijevo, nakon čega je jedan od njih podlegao ozljedama. Prema pisanju medija, policajca je nožem ozlijedio nasilnik u čiji je stan s kolegom došao intervenirati zbog obiteljskog nasilja. Drugi policajac navodno je zapucao i ranio nasilnika koji je potom uhićen. No, te informacije nisu službeno potvrđene. Šibensko-kninska policija izvijestila je da će danas u u 10.30 sati ispred sjedišta policijske uprave, načelnik policijske uprave Ivica Kostanić dati izjavu vezano za događaj u Kijevu Okolnosti događaja još se utvrđuju. Više detalja očekuje se tijekom jutra. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.