Kiša, grmljavina i niske temperature, jeste li spremni za dolazak ciklona Oliva?

29.09.2013. 18:36:40

1_5248551dd28cc

Rade Popović iz Udruge Crometeo smatra da će temperature biti nepromijenjene, a najviše dnevne temperature kretat će se od 23 do 28 stupnjava.S ciklonom Oliva stiže kiša, grmljavine i pad temperature, a pravo pogoršanje vremena dolazi u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Stiže ciklona Oliva koja nosi kišu, grmljavinu i pad temperature. Takvu meteorološku sliku Dalmacije vidi Drago Žaja iz Pomorskog-meteorološkog centra u Splitu. Takvo vrijeme Dalmatince očekuje u poslijepodnevnim satima, a Žaja upozorava pomorce i na jako jugo.

Rade Popović iz Udruge Crometeo smatra da će temperature biti nepromijenjene, a najviše dnevne temperature kretat će se od 23 do 28 stupnjava. S ciklonom Oliva stiže kiša, grmljavine i pad temperature, a pravo pogoršanje vremena dolazi u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Loše vrijeme ispratit će rujan, a sunce će obilježiti prvi dan jesenskog mjeseca listopada. No, dok Dalmacija uživa u babljem ljetu Europa se smrzava, a meteorolozi najavljuju dugu i hladnu zimu, piše Slobodna Dalmacija. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.