Kiša i grmljavina gotovo cijeli tjedan: Očekivano osvježenje je stiglo

26.08.2013. 10:31:07

kisabardva

U noći i ujutro većinom oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom, još ponegdje i izraženijim. U nastavku dana djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, no još je moguć poneki lokalni pljusak. Vjetar slab, na Jadranu većinom umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura od 12 do 17, na Jadranu 18 do 23, a najviša dnevna od 20 do 25, u Dalmaciji do 28 °C. U Zagrebu u  noći i ujutro oblačno uz povremenu kišu ili lokalni pljusak, koji može biti izraženiji. U nastavku dana djelomice sunčano, a još je moguć poneki pljusak. Vjetar većinom slab. Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 22 °C. Biometeorološke prilike će biti nešto povoljnije u odnosu na prethodne dane. Kod meteoropata još uvijek može biti prisutan umor i manjak energije, a manje tegbobe uzrokovane vremenom osjećat će i kronični bolesnici. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.