Klemm otkrio kako je Matić dotukao Glogoškog: gori pod temperaturom

10.04.2015. 12:45:50

PRESICA U SAVSKOJ Nađ je rekla 'Nisam luda da mu plaćam smještaj', ali su ludi da potroše 400 tisuća kuna. Nije bitno gdje Glogoški spava. Bitno je da ostajemo u Savskoj "Danko Miljevac kod Donjeg Miholjca se ubio, naš branitelj koji je u poruci poručio 'Čuvajte Savsku'. Pressicu posvećujemo Odbijanju zahtjeva Sabora o neuvrštavanju Zakona o hrvatskim braniteljima u ustavni zakon. Matić je ministar Vlade, a ne branitelja", rekao je predsjednik Udruge specijalne policije Josip Klemm na press konferenciji održanoj u šatoru ispred Ministarstva branitelja. "Vlada je rekla da nije napravljena analiza za zakon. Je li Matić napravio analizu 400 tisuća kuna, analizu svojih troškova i analizu svog stana kojeg je kupio za nula kuna. Srbočetnici su ubijali i odvodili u logor Hrvate i hrvatske branitelje, a dan Oluje je veličanstvena akcija gdje je oslobođen Knin. Ne možemo dozvoliti mimohode u Zagrebu, nego Kninu", tvrdi Klemm. Predsjednik Zbora Udruga veterana Dražimir Jukić se upitao 'Zašto se 25. lipnja mimohod ne održi u Zagrebu?' te je pozvao sve da uplate Visiji Croatici za pomoć Imunološkom zavodu. "Sutra u 10 sati da uplate svoj doprinos za spas hrvatskoga naroda i da ne prodajemo sve hrvatsko. Posljednjeg dana dosta je bure podiglo da Ministarstvo plaća Sheraton Glogoškome. Di on spava?", rekao je Jukić. "Javnost se opterećivala zašto smo u odorama pa onda je li skup legalan. Kada je Ostojić rekao da smo legalno ovdje, govorilo se o prijavi skupa, o wc-ima i o spavanju Glogoškog...", naveo je Klemm te je upitao je li veće zlo da Glogoški zajedno sa stopostotnim invalidima spava u kući u Zaprešiću ili pak neko drugo? "Glogoški je sad u krevetu s temperaturom od 40. Zadnju tribinu održao je u Požegi. Bio je pokriven s dvije jakne i dekom, a supruga mu je pojačala grijanje u autu", tvrdi Klemm. Klemm je izjavio i kako bi se Hrvatska trebala pobrinuti za sve branitelje. "Nađ je rekla 'Nisam luda da mu plaćam smještaj', ali su ludi da potroše 400 tisuća kuna. Nije bitno di Glogoški spava. Bitno je da ostajemo u Savskoj. Na svaki način se želi preseliti proslavu iz Knina u Zagreb. Neka budu i u Zagrebu i Slunju, ali mora ostati u Kninu. Predsjednica je rekla da proslava mora ostati u Kninu", dodao je Klemm.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.