Koji licemjeri: 'Lažni vojni invalid' u 23 godine od 'države uzeo milijun kuna koji mu ne pripada'

15.09.2015. 08:52:51

Koji licemjeri: 'Lažni vojni invalid' u 23 godine od 'države uzeo milijun kuna koji mu ne pripada', Matija Babić u samo nekoliko godina opljačkao državu za više milijuna kuna! Da je Hrvatska jedno zgarište od države odavno je svima postalo jasno, od snažne zemlje koja se sama oslobodila srpskog nacizma, iako nacizam nije do kraja iskorijenila, u zadnjih 16 godina postali smo država europsko smetlište, kako moralno, tako i materijalno. Licemjerje je postalo zaštitni znak Republike Hrvatske, lopovluk također, mržnja prije svega, mržnja prema onima koji su državu stvarali. Primjerice, neki mediji, kojima je režim u posljednjih nekoliko godina oprostio na stotine milijuna kuna, neki portali, koji opstaju beskrupuloznom legalnom pljačkom hrvatske sirotinje, s obzirom da se financiraju iz državnog proračuna, pišu o 'čak dvojici otkrivenih lažnih vojnih invalida' u posljednjih nekoliko dana, Hrvatskoj je navodno jedan lažni vojni invalid u zadnjih 23 godine uzeo milijun kuna koje mu ne pripadaju.  Dakle, dva lažnjaka od 500 000 branitelja? Svaka čast Registru mobiliziranog dragovoljca, Predraga Freda Matića. Dakako, ovo treba osuditi i procesuirati takvog 'opakog lopova', međutim, što ćemo s medijskim razbojnicima koji samo u jednoj godini opljačkaju onoliko koliko lažni invalid u 20 godina? Kako ćemo takvog kriminalca procesuirati? Tako da ga pošaljemo u Afriku i Italiju na odsluženje kazne? Primjerice, Matija Babić od države je opljačkao nekoliko milijuna kuna u samo tri godine, pritom je u kriminalce pretvarao neke mlade ljude, idiote koji su mu prodavali studentske ugovore, budući da je on, kako se hvalio, svoje 'novinare' plaćao fiktivnim studentskim ugovorima. Drugim riječima, tako se prao novac da se izbjegne plaćanje poreza.  Zašto o tome Index ne piše? Babić je puno više ukrao nego lažni vojni invalid i to u daleko kraćem vremenskom periodu. Nažalost, ima u Hrvatskoj idiota koji vjeruju da je Matija Babić pljačkao državu kako bi se borio protiv nepravednog sustava koji ga tlači, međutim, novinari Indexa nisu imali plaću kao da su zaposlenici Djeda Božićnjaka, naprotiv, opljačkani novac Babić je iskoristio za vlastito uživanje, putovanja po Europi i Africi. Mislite li da će Matija Babić, ali i ostali vlasnici hrvatskih medija, hrvatski novinari, novac legalno ili ilegalno opljačkan podijeliti izbjeglicama koje nadiru iz Sirije, među kojima su i brojne muške kukavice u punoj snazi koje ne brane i ni svoje kuće, ni svoje živote, ni sve ono što su imali, nego teroristima olakšavaju put kako bi zločinačke pothvate proširili svijetom? Ne sjećamo se da je Matija Babić na safari u Afriku sa sobom poveo neku izbjeglo dijete iz Sirije? Pitanje, što mislite koliko će hrvatskih novinara, vlasnika medija, kao što su Hanžeković, Pavić, i slični legalni ratni profiteri, udomiti izbjeglica? Koliko će izbjeglica u svojoj vili udomiti kum Goran Radman, Stipe Alfier Shrek, kumica Željko Rogošić? Nikoga.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.