KOLEGA, ZAŠTO ŠUTITE O SMRTI DJEČAKA?

20.12.2018. 00:07:01

Javnost se i dalje ne miri sa činjenicom da je devetogodišnjak iz Metkovića umro u teškim mukama koje je izazvala sepsa, unatoč činjenici da ga je otac nekoliko puta vodio na hitnu pomoć koja ga bez ikakve dijagnoze, vraćala kući.Psihijatar Herman Vukušić ne prestaje biti ljut jer smatra da se tragedija mogla i morala izbjeći. U jednom od svojih komentara, indirektno osuđuje i Božu Petrova koji je, obzirom da se radi o sustavu koji je zakazao u njegovom gradu, neobično tih. “KOLEGA PETROV, ZAŠTO SADA ŠUTITE? Tragedija u Metkoviću prava je sramota… Jedno dijete izgubilo je život jer jedan GRAD nema laboratorij za hitne pretrage koji radi od petka do ponedjeljka? A čelnik Mosta, bivši gradonačelnik Metkovića, dr. Božo Petrov, dok je bio na funkciji potpredsjednika Vlade RH, službenim je autom dolazio u Metković i gotovo svaki vikend (da, onda kada labos NE radi) ‘fušao’ u privatnoj ordinaciji medicine rada na pregledima za oružane dozvole… Inače vrlo glasan u kritici svega i svačega, ne vidim da se po pitanju ove nemile situacije puno javlja… Valjda stoga što je izdavanje lovačkih dozvola bitnije od hitnog medicinskog laboratorija”, oštar je Vukušić. app-facebook Herman Vukušić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.