Kolinda nakon odbijenice odlučila: hitna izvanredna sjednica Vlade!

15.04.2015. 13:20:37

Predsjednica će 'reprizirati' svoj zahtjev da premijer Milanović mora sazvati izvanrednu sjednicu, s tim da će ovaj put inzistirati na novim detaljima Nakon što je premijer Zoran Milanović ignorirao i pismeni poziv predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, ne pojavivši se na sastanku u njezinom Uredu na Pantovčak, predsjednica je odlučila hitno sazvati, odnosno zatražiti izvanrednu sjednicu Vlade. Kako doznaje Globus, predsjednica će ''reprizirati'' svoj zahtjev da premijer Milanović mora sazvati izvanrednu sjednicu Vlade, s tim da će ovaj put, u tom svom ponovljenom zahtjevu, inzistirati i na preciznom dnevnom redu. Taj bi se sastanak, prema zamisli predsjednice, navodi Globus, trebao održati u Banskim dvorima, a točka I. dnevnog reda bila bi sveobuhvatna analiza gospodarskog stanja u državi. Cilj predsjednice je spriječiti duboku nacionalnu podjelu i opasni sukob dva oštro podijeljena bloka. Zato je predložila premijeru i kompromisni prijedlog proslave Oluje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.