Komesar Jurica Pavičić ostao je zaključan u Platonovom komitetu

08.09.2013. 12:16:04

Njegove najnovije umotvorine jesu direktno plagiranje Ljube Ćesića Rojsa. Možete me istjerati iz pećine, ali ne možete istjerati pećinu iz mene, veli nam Jurica Pavičić. "Ono što danas živimo bilo je turobno predvidivo, a one koji su to predviđali i predvidjeli Bušić i slični njemu smatrali su izdajicama." Koliko pamtim, izdajice i neprijatelji Zvonka Bušića nisu predviđali turobnu budućnost komunizma, nego komunističku utopiju, zemlju meda i mlijeka, u kojoj će svatko uzimati prema svojim potrebama. Valjda su komunjare uvijek mislile da će moći krasti koliko god hoće.

Koliko pamtim, izdajice i neprijatelji Zvonka Bušića nisu predviđali turobnu budućnost komunizma, nego komunističku utopiju, zemlju meda i mlijeka, u kojoj će svatko uzimati prema svojim potrebama. Valjda su komunjare uvijek mislile da će moći krasti koliko god hoće.

Je li Zvonko Bušić imao mozak gliste?

Što je moglo u petak toliko napaliti Juricu Pavičića da se tako prostački upusti u svoju poznatu 'regresiju u predmoderno'. Možda ga pokrenula ona predivna oda mira na beogradskoj Marakani, za vrijeme nogometne utakmice između Srbije i Hrvatske: 'Oj ustaše, neka, neka, duboka vas čeka reka, ljude klati, žene silovati'. Ili možda onaj pacifistički 'Marš na Drinu'. I Unu! Smeta me ta totalna tolerancija lažnih ljevičara u RH na svako vrijeđanje Hrvata i Hrvatske. Jure, Jure, nešto nam često Fališ. Jurica Pavičić pripada jednoj opakoj interesnoj skupini, koja kroz medijsko i sveukupno društveno nasilje održava ovakvu okupaciju RH, goru od Titove i/ili Hitlerove. Kod nas je podrijetlo mnogih JP zagonetka. Jeli Juricu Pavičića izbacilo more, nakon potapanja nekog čamca JNA, ili je odmrznut negdje visoko, između Šipova i Janja? U svakom slučaju, karakteriziraju ga jaka pothlađivanja i smrzotine vitalnih organa pa možemo reći da je ono živo u njemu zapravo glista.

Drug komesar Jurica Pavičić govori o Zvonku Bušiću kao da je taj hrvatski uznik, filozof i prorok bio primitivni polupismeni bombaš poput Tita, koji nije znao izgovoriti jednu jedinu suvislu rečenicu. Zvonko Bušić pokušao je skrenuti svjetsku pažnju na jugoslavensku represiju - to je po Pavičiću mogao smisliti samo netko s mozgom gliste. Eto, Glista iz Jutarnjeg lista vidi druge kroz vlastiti primitivizam. Drug komesar ne može podnijeti činjenicu da su se Zvonko Bušić i ostali hrvatski Proljećari digli protiv komunističke pećine i komunističke jame kao intelektualci i da su to ostali cijelog svog života. Pavičić spominje da je Zvonko Bušić proveo 32 godine u kaznionici Allenwood u Pennsylvaniji, ali propušta napomenuti da je to najgori kazamat u svijetu. Bušić je gulio pet godina dulje od Nelsona Mandele, u komadu. Baš me zanima koliko bi izdržao komesar Glista u takvom pržunu, tetovirajući svastiku na ramenu svog opakog zaštitnika, nekog američkog naciste. Dođi srce, obavi svoje bračne dužnosti, pa ako ti se nakon toga bude pisalo, pišaj do mile volje. Kako Glisti iz komunističke stolice objasniti da je Zvonko Bušić preživio Allenwood skrivajući svoje intelektualne sklonosti.

Ustašoidni popovi u luzerskom ustašoidnom svijetu

Dok blati Zvonka Bušića, Pavičić veliča Antonia Negra, koji je slovio kao mozak 'Crvenih brigada' - povezivalo ga se sa otmicom i ubojstvom talijanskog premijera Alda Mora, kojega su komunisti uklonili jer se zalagao za dijalog s komunistima! Taj teroristički čin razotkriva namjere komunista u svakom proklamiranom pomirenju. Možda se na šibenskom Fališu pojavi i sam ubojica Prospero Galinari, ako je još živ. Negri je bio jedan od vodećih članova talijanske 'Autonomia Operaia'. Ako je Negri toliko in, hoće li Pavičić podržati atentat na premijera RH? Možda će komesar Glista konačno skupiti svoju revolucionarnu hrabrost i sve nas pozitivno iznenaditi. Glista propušta napomenuti da je Negri proveo manje godina u zatvoru nego Bušićeva supruga Julienne Eden Schultz, koja se na užas Gliste intelektualno potvrdila. Jurica Pavičić pripada vladajućoj manjini u RH, koju karakterizira bolesna alergija prema svemu hrvatskom. Zar nije vrijeme da Hrvatsku preimenujemo u Ambroziju?

Glista nam u svakom svome tekstu prodaje svoju lažnu ljudskost. U ovome o Zvonku Bušiću, lažni ljevičar Pavičić ne prepoznaje korupciju unutar društvene elite, nego podzemlje vidi u 'predebeloj međuzoni između društvene elite i čistokrvnog ološa'. Glista je nešto kompleksnija verzija Amebe - Stipe Mesića. U svome komentaru posljednjeg ispraćaja Zvonka Bušića, Pavičić je spomenuo 'ustašoidne popove' u luzerskom ustašoidnom svijetu, što je krajnje neukusno, degutantno, mesićevski. Crkva u Hrvata postupila je više nego korektno, ignorirajući mogućnost da je Zvonko Bušić zaista počinio samoubojstvo. Naravno da puzajući Jurica Pavičić nije ubio čeličnog Zvonka Bušića, ali kada pokušam zamisliti što bi o famoznom Taiku napisao njegov ubojica, iz mene izvire turobni svijet komesara Gliste.

Festival ljevičarskog fašizma

Mene osobno najviše je zasmetalo što je Jurica Pavičić kao nekakav filmski kritičar našao vremena da prisjedne domoljubnom dijelu Hrvatske baš u vrijeme kada se u Šibeniku održava 'Festival ljevice i alternative', kao nastavak zagrebačkog 'Subversive Film Festivala'. Imamo putujuće kazalište neradnika kakve svijet nije upoznao. Tko to financira? Znate, subverzija i terorizam u funkciji razaranja hrvatske nacionalne ideje, to je nešto predivno, civilizirano, a bilo koji oblik borbe za Hrvatsku je fašizam ustašoidnih popova. Jurica Pavičić je ljevičar koliko i njegova tetka Jelisaveta iz Šipova. Kao što su za Jugoslavije najgore ubojice glumile ljevičare, tako je u RH opaka interesna skupina preotela prostor hrvatske ljevice. Javna izjava protiv Hrvata i Hrvatske može vam priuštiti nezamislivu nasladu, ali i zaštitu snažnih centara moći. A tužna istina glasi da smo većina nas Proljećara bili ljevičari i da su naš prostor okupirali neprijatelji Hrvatske. Borili smo se protiv totalitarnog komunizma, borili smo se protiv Jugoslavije, ali bismo prihvatili i samostalnu komunističku Hrvatsku, svjesni činjenice da Sovjetski Savez neće dopustiti formacijsku promjenu. Pavičićevo izrugivanje Zvonka Bušića je krajnje neukusno - Taik je bio revolucionar i veći ljevičar od Pavičića.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.