Kompjuterska igra "Battle of Vukovar"

06.10.2021. 10:56:00

Najveća i najkrvavija bitka u Domovinskom ratu nadahnula je mlade programere koji su još prije nekoliko godina počeli skicirati i pisati scenarij za kompjutersku igru Battle of Vukovar.

Pridružili su im se i vukovarski veterani kako bi zajedničkim snagama napravili što vjerodostojniju Vukovarsku ratnu kompjutersku igru kakve u svijetu igraju stotine milijuna ljudi. Nakon Vukovarske bitke igra će se nadograđivati i drugim operacijama i bitkama, sve do nikad izvedene akcije Vatrene Kočije.

Kompjuterska igra "Battle of Vukovar"

Preuzmite datoteku

Kompjuterska igra "Battle of Vukovar"
O EMISIJI PRVA CRTA

Emisija govori o ljudima koji su sudjelovali u Domovinskom ratu, onima koji su se prilagodili poslijeratnom životu ali i onima koji to, iz različitih razloga, još nisu uspjeli. Urednik Miruna Kastratović

Izvor: radio.hrt.hr

Izvorni autor: Miruna Kastratović/Foto: Plakat igre (izvor FB stranica Battle of Vukovar)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.