Konobari zalutali u novinarstvo

25.07.2013. 09:36:59

Konobar, koji je prije kojih desetak godina salijetao jednu saborsku zastupnicu i dobio košaricu, barem su tako spekulirali pojedini mediji, Mislav Bago, pročitao je javnosti urbi et urbi rezultate ekskluzivnog istraživanja specijalno naručenog za televiziju koja je već u više navrata prevarila građane, zapravo ne samo jednom, kad su ankete u pitanju. Kako posljednjih dana traje medijska ofenziva u korist aktualnog režima, a s obzirom na činjenicu da dobar dio hrvatskih novinara ždere iz tanjura opljačkanih hrvatskih građana, ne čudi činjenica da se u medijski cirkus uključila i televizija sa svojim konobarom na čelu. Konobari su inače danas vrlo zastupljeni kada je u pitanju novinarstvo, pogledajte na koji način RTL televizijom žari i pali jedna od najpoznatijih hrvatskih starleta i bivša konobarica, Antonija Blaće. Drugim  riječima, o Big Brother televizija svog konja za trku ima, točnije, konobara, neki će reći, i imati prokleto krivo, da je to zapravo isto, nije problem u konobarima, pa ni u novinarstvu, problem je u ljudima, a njih je sve manje među novinarima, sve što vrijedi ode u konobare. Šteta što se u birtiji duže nisu zadržali Antonija i Mislav. Zapravo i nije toliko bitno, tko ima u novčaniku i tko je još k tome na vlasti u našoj državi osigurao si je popularnost bez obzira koliko štete nanio građanima. Nisu li uostalom upravo iz istih razloga neki konobari regrutirani u novinare? Hrvatska je na ivici ponora, građani na rubi gladi, a neki novinari, pomoću jeftinih anketara koji su zakazali već milijun puta, tvrde da je zapravo osoba najodgovornija za kolaps države najpopularniji političar u toj državi. Kakvi novinari u moraju biti, u kakvoj državi, da bi tako nešto servirali građanima i kakvi to građani moraju biti koji bi u tako nešto povjerovali? Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.