Konobarici ostavio napojnicu od tisuću dolara!

21.05.2013. 17:40:03

Dovoljno je bilo nekoliko rečenica o Italiji, Firenci i obiteljskim korijenima koje konobarica u jednom američkom restoranu nikada nije imala priliku istražiti da joj potpuni neznanac ostavi napojnicu iz snova. Internetom se danas proširila priča o nevjerojatnoj velikodušnosti jednog muškarca koji je za 60-ak američkih dolara večerao u jednom američkom restoranu. Prema objavi jednog korisnika popularnog blog servisa Tumblra, spomenuti je muškarac njegovoj majci, konobarici u restoranu, ostavio napojnicu u visini od čak tisuću dolara. >> Napojnica koju će pamtiti do kraja života... 'Ja i majka već 5-6 godina zajedno radimo kao konobari. Ona je u tom poslu mnogo dulje od mene, a ja tek odnedavno. Ali nebitno... Prije 15 minuta tip kojeg je poslužila otišao je rekavši joj 'Čuvaj se'. Samo to. Prije toga su razmijenili nekoliko rečenica o Italiji. Njezini su iz Firence, a ona tamo nikad nije bila i tako to. Ima osam godina umjetničke škole, a evo bavi se konobarenjem. Tužno i razočaravajuće, valjda. Ona i otac su se razveli prije 6 godina, a otad nije imala pravi posao, već je zapela u malom mjestu u kojem nije ni rođena. Ali ovaj tip kojeg nikad prije nije vidjela ostavio joj je tisuću dolara napojnice kako bi mogla otputovati u Italiju. Izašao je i ni riječi više nije prozborio. Znate ono, taman sam počeo gubiti vjeru u ljudskost', napisao je bloger. Na priloženoj fotografiji računa s napojnicom stoji i poruka neznanca: 'Tvoja karta do Italije, uživaj!' Autentičnost napojnice nije bilo moguće provjeriti. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.