Konzumu također blokiran račun zbog dugovanja Agrokora!

31.03.2017. 21:18:17

ZAMRZNUTI RAČUNI Još nema potvrde da je država, odnosno Ministarstvo financija, blokirala Agrokor zbog duga za PDV Prema javno dostupnim podacima iz servisa Financijske agencije FINA InfoBlokade, u blokadi su računi tvrtki Agrokor, Ledo, Jamnica, Tisak, PIK Vinkovci, Zvijezda i Belje. Nešto nakon 15 sati blokiran je i Konzum. Riječ je o podacima koji se ažuriraju u realnom vremenu, što znači da se tijekom dana mijenjaju. Još nema potvrde da je država, odnosno Ministarstvo financija, blokirala Agrokor zbog duga za PDV. Iz Belja su se oglasili priopćenjem u kojem navode da će se navedena blokada riješiti u najkraćem roku te da Društvo nastavlja normalno poslovati te da ispunjenje budućih obveza nije dovedeno u pitanje. "Belje obavještava nadležne institucije, dioničare i javnost da je dana 31. ožujka došlo do blokade žiro računa tvrtke. Nadalje, Belje obavještava javnost da će se navedena blokada riješiti u najkraćem roku te da Društvo nastavlja normalno poslovati te da ispunjenje budućih obveza nije dovedeno u pitanje", stoji u odgovoru Belja na upit Zagrebačke burze.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.