Koordinacija – Otvoreno pismo Jasenu Mesiću

06.02.2017. 14:22:56

Poštovani gospodine  Mesić, Čini se kako jedini Vi  niste informirani o najnegativnijem nalazu Ureda državne revizije ikada,  onom o HAVC-u, obzirom kako smo iz više izvora informirani kako jedini Vi bezuspješno pokušavate spriječiti smjenu Hribara i njegove kriminalne hobotnice. Iz Vaših postupaka posljednjih dana  ne može se zaključiti ništa drugo, doli kako ste i Vi njen dio. Odgovorite javno – što bi se to još trebalo dokazati za Hrvoja Hribara uz stotine kršenja Zakona i pozitivnih propisa, izvlačenja na desetke milijuna kuna u privatne džepove, financiranja antihrvatskih pamfleta, pa da Vi, kao zastupnik HDZ-a, prestanete podržavati Hribara?
Zar sve ovo do sada nije daleko, daleko previše? Nije li Vam dosta što je u predizbornoj kampanji glavni tajnik HDZ-a, morao demantirati Vašu izjavu kako „novi HDZ“ podržava Hribara? Provocirate li ponovno, tražite li doista da se o Vašoj podršci financijerima antihrvatskih pamfleta, pljačkašima javnih milijuna, izjasni članstvo i birači HDZ-a? Možda bi to bilo rješenje svih Vaših moralnih i svjetonazorskih problema? Ne znamo otkud Vam ideja da možete i smijete raditi to što radite? Uzalud, gospodine Mesiću. Uzalud. Spašavanje Vašeg prijatelja i partnera Hribara  Vam  neće proći. NO PASARAN! Obraćamo Vam se javno i javno Vas pozivamo da se ispričate hrvatskoj javnosti  odmah uključivo i za Vašu izjavu tijekom predizborne kampanje. O svemu ćemo izvijestiti i Vaš saborski klub i sva tijela stranke kojoj navodno pripadate. Očekujemo Vaš javni odgovor. Pozivamo sve kolege novinare da kontaktiraju gospodina Jasena Mesića kako bi imao priliku očitovati se o svojoj podršci recidivistu učinjenih kaznenih dijela Hrvoju Hribaru. Zagreb, 6. veljače 2017. godine Koordinacija udruga hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.