Korak do posla: MUP traži 400 mladih koji žele postati policajci

06.03.2017. 12:25:28

Ministarstvo unutarnjih poslova ove godine planira upisati 400 polaznika u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac. Glavni uvjeti su završena četverogodišnja srednja škola, a kandidati moraju biti mlađi od 28 godina. Natječaj traje do 17. ožujka 2017.

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je natječaj za upis polaznika u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac u 2017./2018. godini. Planira se upis 400 polaznika koji će započeti 4. rujna 2017. godine, a polaznici će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova, sukladno potrebama službe i to prioritetno u sljedeće županije: Dubrovačko – neretvansku, Istarsku, Ličko senjsku, Primorsko – goransku, Splitsko – dalmatinsku, Zadarsku i Zagrebačku. Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da:
  •  imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju,
  •  nemaju navršenih 28 godina na dan 4. rujna 2017. godine,
  •  imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost,
  •  imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti,
  •  su osobno dostojni za obavljanje policijske službe,
  •  nisu članovi političke stranke.
Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu Ministarstva unutarnjih poslova do 17. ožujka 2017. godine. Više o natječaju pročitajte u dokumentu koji slijedi. [embeddoc url="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/341056814-Tekst-Natjecaja-Mup.pdf" download="all" viewer="google"]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.